باید تشخیص داد و از كجا میتوان تهیه كرد و عسل با موم بهتر است یا بی موم 



x

باید تشخیص داد و از كجا میتوان تهیه كرد و عسل با موم بهتر است یا بی موم



... 6 ماه دارد.از حدود 1.5-2 ماهگی از گرفتن سینه امتناع میکند.من پس از تلاش هی ...
... درباره داروی اورامین اف بگید. آیا واقعا واسه چاق شدن تاثیر داره یا عوارض ...
... گرید ...
... قرص آلگومد چیست؟و مصرف آن چه فوائد وعوارضی دارد.وجهت كاهش وزن وكاهش اشتها ...
... از سبوس برنج و مقدار مصرف آن را بیان فرمایید. و آیا برای جلوگیری از ریزش ...
... حل کردن عسل در آب جوش یا چای تولید سم میک ...

... مصرف گذشته خوردم که سه ماه از تاریخ انقضای آن گذشته بود آیا ممکن است که ...
... میتونه یک رژیم ...
... سینه هستم. لطفا من را در زمینه تغذیه در این مق ...
... گرید 2 دارم و وزنم 76 و قدم 180 چه رژیم غذایی باید ...
... 34 ساله هستن و 2سال هست که با انجام سونوگرافی متوجه شدند که کبدشون چرب هست تقریبا ...
... زایمان کردم،برای اینکه نوزادم نفخ نکنه خیلی چیزها رو نمیخورم،کمی سردرگم ...
حمایت از ما | مشهدهاست
`

باید تشخیص داد و از كجا میتوان تهیه كرد و عسل با موم بهتر است یا بی موم




عسل اصل را چگونه باید تشخیص داد و از كجا میتوان تهیه كرد و عسل با موم بهتر است یا بی موم ؟
آیا عسلهای با موم موجود در بازار هم تقلبی است؟
- فوق لیسانس
چهارشنبه 11/8/1384

پاسخ :
سلام ، دوست محترم زنبور عسل نوعی از آنزیم دیاستاز را نیز به شهد گلی كه جمع آوری كرده اضافه می‌كند كه این آنزیم به همراه مواد قندی، عامل اصلی متبلور شدن یا شكرك ‌زدن عسل به شمار می‌روند. لذا این باور كه عسل غیرطبیعی شكرك می‌زند صحیح نیست، بلكه دلیل متبلور شدن و رسوب دادن عسل طبیعی وجود دیاستاز و همچنین كربوهیدرات ها می‌باشد. دیاستاز، ‌ذرات خیلی ریز عسل را به خود جذب كرده و باعث ته‌نشین شدن آن می‌شود.
مقدار گلوكز ( قند ) عسل هر چه بیشتر باشد، زودتر متبلور و ته‌نشین می‌شود. این خاصیت فقط در عسل‌های طبیعی و غیرتقلبی دیده می‌شود، زیرا تنها عسل‌های طبیعی حاوی دیاستاز هستند. مدت زمان شكرك زدن یا متبلور شدن عسل بسته با نوع گل متفاوت است .
پس نتیجه می گیریم كه اگر عسلی پس از مدتی شكرك زد، پس حتماً طبیعی است. البته تولید كنندگان به دلیل این كه مصرف كننده ها عسل مایع و شفاف را می پسندند، بعد از استخراج آن و عمل فیلتر كردن ، عسل را تقریباً 30 دقیقه در دمای 60 درجه ی سانتیگراد حرارت می دهند یا به عبارتی پاستوریزه می كنند كه با این عمل دیاستاز موجود در عسل با حرارت از بین می رود و عسلی شفاف و روان به دست می آید.
تشخیص عسل طبیعی و غیرطبیعی از طریق مزه كردن غیرممكن است. برای مصرف كننده یك را ه بیشتر وجود ندارد و آن هم استفاده از ابزارهایی است كه بدن در اختیارش گذاشته است. با چشمانش شكل ظاهری عسل را ارزیابی می‌كند، با بینی‌اش آن را بو می‌كند و با زبانش آن را مزه می‌كند.
اگر مجموعه خصوصیات باب طبعش بود و اگر عسل عطر و طعم گل‌ها را داشت، آن عسل واقعی است و ارزش آن را دارد كه بهایش را در حد معقول بپردازد.لازم به ذكر است كه با اتكاء به وضع ظاهری عسل كمتر می توان در مورد خلوص و مرغوبیت آن اظهار نظر صحیحی نمود؛ چرا كه فقط روش آزمایشگاهی، روش مناسبی در تعیین خلوص عسل می باشد.
در مورد تهیه عسل اصل و سایر سئوالات خود بهتر است از یك تولید كننده عسل یا پرورش دهنده ی زنبور عسل سئوال كنید.
كارشناس تغذیه تبیان

 اين مطلب بدون دخالت انساني عينا از اين آدرس کپي شده و تمامي مسوليت آن با ناشر اصلي است.

برترین مطالب


... ام را تغییر داده و از پسر تبدیل به دختر شده ام . تقریبا از روی اجبار تعبیر ...
... زیر در خواب چیست؟ 1-گرفتن ماهی بزرگ با قلاب ماهیگیری 2-درددل کردن زن ...
... مسواك زدن در خواب را بفرمائید در خواب با وسواس زیاد در حال مسواك زدن بودم. ...
... اند كه جایی مثل گلزار شهدا می باشند و سنگهای قبر شهدا را می بیند و در بالای ...
... ابادی تعبیر گربه قهوهای در خواب چ ...
... چندم است که من خواب کفش پاشنه بلند می بینیم ایندفعه مشکی بود ومن راحت ...

... در مورد تک ماده و مسایل مربوط به آن دارم... امتحانات نهایی سال سوم دبیرستان میخواهم ...
... ...
... تصحیح امتحانات نهایی و گرفتن امتحان فیزیک سخت گیری بیش از حدی انجام دادند ...
... چگونه به درس خواندن علاقه مند شویم ...
... داشتم درباره اسم "پرنیان".لطفادر باره معنای این اسم وریشه ان اگر چیزی ...
... بدانم تفاوت اضطرا ...

سایر مطالب

سایر مطالب

سایر مطالب

*